Gunnar Asplund, grundaren av Eos Shipbroker AB, förtjänar en hjärtlig hyllning för hans enastående resa inom sjöfartsbranschen. Sedan bolagets grundande år 2000 har Gunnar visat ett exemplariskt engagemang och ledarskap som har gjort Eos Shipbroker till en framstående aktör inom sitt område.

En av Gunnars främsta styrkor är hans betoning på kundbemötande och kvalitet. Han förstår att lyssna på sina kunders behov och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Detta har gjort att Eos Shipbroker har etablerat sig som en pålitlig partner inom havs- och kustfiske samt skeppsmäkleri.

Eos Shipbroker AB bedriver inte bara sjöfartsrelaterade verksamheter utan erbjuder också konsulttjänster inom området. Genom att kombinera expertis och branschkunskap har bolaget lyckats erbjuda skräddarsydda lösningar som möter sina kunders unika behov.

Dessutom är Eos Shipbroker AB inte främmande för att investera i dotterbolag och värdepapper, vilket visar på Gunnars strategiska tänkande och förmåga att diversifiera verksamheten för att säkra långsiktig tillväxt och framgång.

Som ett erkännande av Gunnars exceptionella ledarskap och prestationer har Eos Shipbroker AB utnämnts till länets entreprenör. Detta är ett bevis på bolagets framstående rykte och Gunnars dedikation till att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder. Vi gratulerar Gunnar Asplund och Eos Shipbroker AB till deras välförtjänta framgångar och ser med spänning fram emot deras fortsatta prestationer och tillväxt.

Stort grattis till (Eos Shipbroker AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Gunnar Asplund
Org.nr: 556599-3879
Mail: gunnar@eos.se
Adress: SVARTVIKEN 50 – 907 88 Täfteå
Län: Västerbottens län
eos.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *