Brödservice Uppsala AB, under ledning av VD Lars Tomas Johansson, har blivit en betydande aktör inom livsmedelsbranschen och har förtjänat sin plats som länets entreprenör. Med en inriktning på försäljning av bröd till olika verksamheter har bolaget etablerat sig som en pålitlig leverantör och samarbetspartner för flera av Sveriges främsta aktörer.

Tomas Johansson, som ansvarig för företagets framgångar, har visat sig vara en driven och engagerad ledare som prioriterar kvalitet och samarbete. Genom att hylla hela Polfärskt-kedjan för deras starka gemenskap visar han sin uppskattning för det teamarbete som har bidragit till Brödservice Uppsalas framgång.

Brödservice Uppsala AB strävar inte bara efter att erbjuda högkvalitativa produkter utan också att bygga långsiktiga och ömsesidigt givande relationer med sina kunder och samarbetspartners. Genom att bedriva handel med livsmedel och andra relaterade verksamheter har bolaget visat en vilja att anpassa sig till marknadens behov och förbli en ledande aktör inom branschen.

Utmärkelsen som länets entreprenör är ett bevis på Brödservice Uppsalas betydelse och bidrag till det lokala näringslivet. Vi gratulerar Lars Tomas Johansson och hela teamet på Brödservice Uppsala AB till deras framgång och önskar dem fortsatt tillväxt och prestationer i framtiden.

Stort grattis till (Brödservice Uppsala AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Lars Tomas Johansson
Org.nr: 556780-0460
Mail: tomas.johansson@polfarskt.se
Län: Uppsala län
polfarskt.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *