Werings Entreprenad i Norrköping AB, under ledning av Lucas Wering, har etablerat sig som en betydande aktör inom branschen. Lucas förtjänar en varm hyllning för den imponerande resan han har gjort. Efter att ha arbetat i branschen i 10 år tog Lucas steget att starta sitt eget företag, vilket visar på mod och entreprenörsanda.

Lucas har alltid strävat efter att leverera arbete av högsta kvalitet och att överträffa kundens förväntningar. Hans dedikation till att upprätthålla enastående kundbemötande har varit en av de viktigaste faktorerna bakom företagets framgång.

Vid sidan om sitt yrkesliv har Lucas haft stöd från sin sambo, som har varit en viktig del av hans resa. Hennes stöttning och uppmuntran har varit ovärderlig och har bidragit till Lucas framgång.

Werings Entreprenad i Norrköping AB är ett utmärkt exempel på hur hårt arbete, engagemang och en passion för kvalitet kan leda till framgång. Genom att erbjuda enastående service och bygga starka relationer med kunderna har företaget blivit välkänt och respekterat i branschen. Det är med stolthet som Lucas och hans team tar emot utmärkelsen som Länets Entreprenör, vilket är en välförtjänt erkännande av deras framstående arbete och dedikation.

Stort grattis till (Werings Entreprenad i Norrköping AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Lucas Wering
Org.nr: 559384-0654
Mail: info@weringsentreprenad.se
Adress: KONUNGSUND HÖGALUND 2 – 610 33 Vikbolandet
Län: Östergötlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *