OVATA Kraft & Förvaltning AB, under ledning av Göran Lundstedt, har blivit en ledande aktör inom branschen och har nu blivit tilldelad den prestigefyllda utmärkelsen som Länets Entreprenör för andra året i rad. Göran förtjänar en varm hyllning för sitt enastående arbete och hans dedikation till sitt yrke.

Göran är inte bara välutbildad inom sin bransch, utan han är också mycket framåtsträvande och har en tydlig vision för framtiden. Han vet precis vilka steg som krävs för att nå sina mål och arbetar envist mot att förverkliga dem.

En av Görans främsta styrkor är hans fokus på kunder och relationer. Han förstår vikten av att lyssna på kundernas behov och att skapa starka och långsiktiga relationer med dem. Hans engagemang och hängivenhet till att tillhandahålla exceptionell service har gjort honom mycket omtyckt bland sina kunder.

Göran har även haft äran att vara involverad i utbyggnaden av Stockholms nya kollektivtrafiksystem, vilket är ett tydligt bevis på hans expertis och engagemang inom branschen.

Att bli utnämnd till Länets Entreprenör två år i rad är ett starkt erkännande av Görans hängivenhet, professionalism och enastående prestationer. Han är en förebild för andra företagsledare och en värdig mottagare av denna prestigefyllda utmärkelse. Vi gratulerar Göran och OVATA Kraft & Förvaltning AB till deras välförtjänta framgångar och ser fram emot att se deras fortsatta framsteg i framtiden.

Stort grattis till (OVATA Kraft & Förvaltning AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Göran Lundstedt
Org.nr: 559149-2904
Mail: goran.lundstedt@ovata.se
Adress: Sandvikstorp – 642 96 Malmköping
Län: Södermanlands län
ovata.hemsidadirekt.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *