JEPPE HJÄLPER TILL är ett nystartat byggföretag från 2015 med 100% fokus på nöjda kunder. Mannen bakom heter förvånansvärt Jesper Göransson och det är han som driver verksamheten. Jesper är i dagsläget verksam över hela Storstockholm.

Uppvuxen i Vaxholm ett par mil norr om Stockholm, visade Jesper redan i tidig ålder ett starkt intresse för skapande och möjligheten att utvecklas med tålamod. Efter avslutad lärlingsutbildning fick han möjlighet att arbeta med en firma som genomförde stora entreprenader åt privatpersoner. Därefter fortsatte han som platsansvarig åt en mindre firma verksam i Enskede, där de utförde olika bygg- och snickeriarbeten.

Det som utmärker Jesper som specialist är hans förståelse för att man som hantverkare befinner sig i kundens hem. Han lägger stor vikt vid att skapa en trygg och bekväm miljö för kunderna under arbetets gång samt att lämna arbetsplatsen i ordning efter sig.

Valet att bli egen företagare istället för att vara anställd grundades delvis på att Jespers tidigare arbetsgivare fick nästan alla sina uppdrag genom rekommendationer från tidigare nöjda kunder. Han brinner för att överträffa kundernas förväntningar och göra dem nöjda, vilket är hans främsta motivationskälla.

Jesper hyllar sina samarbetspartners och kollegor och betonar att deras stöd och insatser är avgörande för företagets framgång. Utan deras engagemang och professionalism hade det inte varit möjligt att nå dit de är idag.

Stort grattis till (Jeppe Hjälper Till AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Jesper Göransson
Org.nr: 559036-4385
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *