JE Isolering AB är en tongivande aktör på Gotland när det kommer till isoleringstjänster av alla slag. Grundat år 2000 av Johnny Enderberg som en enskild firma, blev det sedan 2010 ett aktiebolag.

Med över 35 års erfarenhet inom isoleringsbranschen är Johnny Enderberg ett välkänt ansikte på Gotlands byggen. Företagets framgångar är tydliga, och efterfrågan har stadigt ökat under åren. Idag är JE Isolering AB det största företaget av sitt slag på Gotland med 10 anställda, alla med sin egen unika specialitet.

En av nycklarna till företagets framgång är dess personal. Med en mångsidig och kompetent arbetsstyrka kan JE Isolering hantera en mängd olika uppdrag, även de som normalt sett ligger utanför deras arbetsområde. För JE Isolering AB är ingenting omöjligt.

Jonas Enderberg har tagit över ledarskapet och drivit företaget framåt under de senaste tre åren. Han hyllar sin hårt arbetande far för att ha gjort det möjligt och värdesätter varje medarbetares insats. Jonas brinner för att erbjuda bästa möjliga service och strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar med högsta kvalitet.

Företagets hårda arbete och dedikation har belönats med utmärkelsen Länets Entreprenör två år i rad, vilket tydligt visar deras framgång och positionering som ledande inom branschen på Gotland.

Stort grattis till (JE Isolering AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Jonas Enderberg
Org.nr: 556853-5206
Mail: jonas@jeisoleringab.se
Adress: VIBBLE DREJAREGATAN 4 – 622 59 Visby
Län: Gotlands län
jeisoleringab.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *