Ingvors Städ och Puts Aktiebolag, med Ingvor Karlsson i spetsen, förtjänar en varm hyllning för deras enastående prestationer. Ingvor har inte bara visat enastående ledarskap och engagemang, utan har även byggt upp ett fantastiskt team av medarbetare som har gjort denna resa möjlig.

Teamet på Ingvors Städ och Puts är helt enastående och deras sammanhållning är något att beundra. Deras dedikation och professionalism har varit nyckeln till företagets framgång. Ingvor är tacksam för deras hårda arbete och vill framföra en stor hyllning till dem för deras insatser.

Kunderna spelar en avgörande roll för Ingvors Städ och Puts. Deras förtroende och stöd har varit ovärderligt för företagets tillväxt och framgång. Ingvor vill tacka alla sina kunder för deras lojalitet och förtroende.

Ingvors Städ och Puts Aktiebolag bedriver verksamhet inom städning och fastighetsskötsel med en stark inriktning på att tillgodose kundernas behov på bästa möjliga sätt. Deras dedikation till kvalitet och service har gjort dem till en pålitlig partner för både privatpersoner och företag.

Det är med stor glädje och stolthet som vi nu hyllar Ingvor Karlsson och hela teamet på Ingvors Städ och Puts Aktiebolag för deras fantastiska insatser och framgångar. De förtjänar den erkänsla de får som länets entreprenör och vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar.

Stort grattis till (Ingvors Städ och Puts Aktiebolag) – Länets entreprenörer 2024!

VD Ingvor Karlsson
Org.nr: 556495-2744
Adress: HYTTRISVÄGEN 32 – 770 14 Nyhammar
Län: Dalarnas län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *