Gällivare Bo AB och dess VD, Torbjörn Nilsson, förtjänar en varm hyllning för deras enastående prestationer och dedikation genom åren. Med stöd från sin familj har Torbjörn Nilsson framgångsrikt lett företaget sedan 2013, och deras resa har varit både inspirerande och imponerande.

Torbjörn Nilsson har visat sig vara en ledare i branschen, med fokus på hårt arbete, engagemang och noggrann planering. Genom att inte låta sig stressas och med blod, svett och tårar har han säkerställt att Gällivare Bo AB fortsätter att leverera högkvalitativa tjänster och produkter till sina kunder. Deras framgångar har inte gått obemärkt förbi, och det är tydligt att de är bäst i branschen.

Företaget är inriktat på fastighetsförvaltning och handel med kapitalvaror och värdepapper. Deras verksamhet har varit en betydande faktor för att bidra till samhällets utveckling och tillväxt, och deras framgångsrika prestationer har belönats med utmärkelsen som länets entreprenör två år i rad.

Vi gratulerar Gällivare Bo AB och Torbjörn Nilsson för deras fantastiska prestationer och önskar dem fortsatt framgång i framtiden. Med en stark ledning och dedikerad personal är vi övertygade om att de kommer att fortsätta att leverera enastående resultat och vara en viktig del av samhället i många år framöver.

Stort grattis till (Gällivare Bo AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Torbjörn Nilsson
Org.nr: 556672-3895
Mail: gveboab@gmail.com
Adress: Maltvägen 29 – 982 39 Gällivare
Län: Norrbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *