VD Ronny Karlsson och Svalövs Bygg & Entreprenad AB har blivit en lysande stjärna i det lokala näringslivet. Med ett starkt engagemang och en önskan att leverera det bästa i allt han gör har Ronny visat enastående hängivenhet och professionalism.

Genom år av hårt arbete och envishet har Ronny tagit sig dit han är idag. Han är en sann entreprenör som brinner för sitt arbete och strävar efter att leverera arbete av högsta kvalitet. Han vill även rikta ett varmt tack och hyllning till sina barn som har varit hans stöttepelare genom alla utmaningar och framgångar. Ronny erkänner ödmjukt att det är tack vare sin far som han är där han är idag och han hoppas innerligt att han har fört familjens byggtradition vidare till nästa generation.

Det är med stor glädje och respekt vi hyllar Ronny Karlsson och Svalövs Bygg & Entreprenad AB för deras enastående prestationer. Att vinna utmärkelsen som länets entreprenör två år i rad är ett bevis på deras kompromisslösa engagemang och dedikation till sitt arbete och samhället. Vi ser med spänning fram emot deras fortsatta framgångar och bidrag till lokalsamhället.

Stort grattis till (Svalövs Bygg & Entreprenad AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Ronny Karlsson
Org.nr: 556849-8140
Mail: ronny@rsbygg.se
Adress: JÄRNVÄGSGATAN 1 – 268 31 Svalöv
Län: Skåne län
rsbygg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *