VD Mikael Sigfridsson och hans företag, Mikael Sigfridsson Mold Verktyg AB, har blivit utnämnd till länets entreprenör för sitt enastående bidrag till verktygs tillverkningsbranschen. Mikael Sigfridsson önskar att hylla de nära och kära samt oväntade personer som har spelat en betydande roll i hans resa mot framgång.

Under Mikael Sigfridssons professionella karriär har han ägnat sig åt verktygstillverkning med en passion och hängivenhet som är oöverträffad. Från sina tidiga år som anställd till sin tid som ägare och VD från 1981 till 2011 har han dedikerat sig till branschen. Under de första över 20 åren tillbringade han större delen av sin tid i verkstaden, där han fördjupade sin förståelse för verktygstillverkningsprocessen.

År 2000 tog Mikael Sigfridsson steget att importera formar för plast- och gjutningstillverkning från Taiwan. Från och med 2004 började han importera alla plastverktyg från Kina, medan gjutverktygen fortfarande kom från Taiwan. Hans beslut att utöka verksamheten genom import visar på hans företagssinne och förmåga att identifiera affärsmöjligheter.

Efter att ha sålt företaget 2011 fortsatte Mikael Sigfridsson att bidra till branschen som projektledare för de nya ägarna. Han spelade en central roll i importen av verktyg och fortsatte att driva verksamheten framåt med sin expertis och erfarenhet.

Efter några år som projektledare tog Mikael Sigfridsson steget att arbeta som teknisk säljare för linjära produkter på Internordic AB. Trots framgångar inom företaget insåg han att det inte var rätt väg för honom och tog det modiga beslutet att söka nya utmaningar.

Mikael Sigfridsson avslutade sitt uppdrag på Internordic AB och ägnade sig åt andra intressen under 2017, inklusive att köra buss och bygga ett nytt hus för sin familj. Hans vilja att ständigt utvecklas och ta sig an nya utmaningar visar på hans entreprenörsanda och strävan efter framgång.

Det är med stor glädje och stolthet vi tilldelar Mikael Sigfridsson och Mikael Sigfridsson Mold Verktyg AB detta certifikat som länets entreprenör. Hans bidrag till branschen och hans dedikation till sitt arbete är en inspirerande förebild för andra företag i regionen.

Stort grattis till (Mikael Sigfridsson Mold Verktyg AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Mikael Sigfridsson
Org.nr: 556694-1232
Mail: mikael@msmold.se
Adress: Norrby 1 lugnet – 575 94 Eksjö
Län: Jönköpings län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *