Thomas Karlsson och Karlssons Åkeri & Trav AB har blivit en oersättlig del av det lokala näringslivet. Med fokus på lastbilsåkeri och en mångsidig verksamhet inom hästsport, inklusive tävling, träning och uppfödning, har Thomas visat enastående hängivenhet och engagemang.

Genom långa och hårda arbetsdagar, där sömnlösa nätter inte är ovanliga, har Thomas dedikerat sig till sitt företag från grunden. Hans entreprenöriella anda och passion för sitt arbete har varit avgörande för hans framgång. Det är med stor stolthet och respekt vi hyllar honom för hans hängivenhet och envisa arbete.

Thomas har arbetat otroligt hårt sedan han var 22 år gammal och varje dag visar han upp en imponerande arbetsmoral och driv. Genom sitt outtröttliga arbete har han nu förtjänat titeln som länets entreprenör för andra året i rad.

Stort grattis till (Karlssons Åkeri & Trav AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Thomas Karlsson
Org.nr: 556885-0126
Mail: nellevenue@gmail.com
Län: Värmlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *