Deje Egendom AB och dess framstående ledare, Eva Stark, förtjänar en hängiven hyllning för deras enastående prestationer. Sedan 2012 har Eva Stark varit en kraftfull och inspirerande närvaro inom företaget och dess verksamhet.

Under hennes ledning har Deje Egendom AB blomstrat och blivit en betydande aktör på marknaden. Genom sitt engagemang och dedikation har Eva Stark spelat en central roll i bolagets framgång och tillväxt.

Deje Egendom AB, under ledning av Eva Stark, har visat enastående skicklighet och kompetens inom fastighetsförvaltning och affärsverksamhet. Bolagets fokus på att köpa, sälja och förvalta fastigheter har inte bara bidragit till dess framgång, utan har även skapat en positiv inverkan på det lokala samhället.

Vi vill härmed rikta vår uppskattning och beundran till Eva Stark och Deje Egendom AB för deras enastående bidrag till näringslivet och samhället som helhet. Deras insatser är ett tydligt bevis på vad hårt arbete, engagemang och kompetens kan uppnå.

Stort grattis till (Deje Egendom AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Eva Stark
Org.nr: 559274-0046
Mail: eva@unifly.nu
Adress: SÅNEBY 94 – 686 94 Rottneros
Län: Värmlands län
unifly.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *