Soldalens Bygg & Design AB, under ledning av Ted Nidle, har än en gång blivit framröstade som länets främsta entreprenörer. Deras kompetens och dedikation till att erbjuda högkvalitativa byggtjänster har gjort dem till en pålitlig aktör på marknaden.

Med fokus på totalentreprenad tar Soldalens Bygg & Design hand om alla aspekter av byggprocessen, från initiala ritningar och konstruktionsberäkningar till det färdiga huset. Deras expertis sträcker sig även till att hjälpa kunder med färgval, materialval och inredningsdetaljer, vilket säkerställer att varje projekt blir precis som kunden önskar.

Företaget specialiserar sig på att bygga lösvirkeshus samt att genomföra renoveringsarbeten, ombyggnationer och anpassningar av befintliga lokaler. Exempel på deras tidigare framgångsrika projekt inkluderar Salong Monique och Carspect. Den exemplariska kvaliteten på deras arbete har inte bara säkrat dem återkommande kunder, utan har också hjälpt dem att stiga till nya höjder varje år.

Vi gratulerar Soldalens Bygg & Design AB och Ted Nidle för deras enastående prestationer och deras välförtjänta utmärkelse som länets entreprenörer. Med deras professionalism och engagemang för kvalitet förblir de en ledande kraft inom bygg- och designbranschen i regionen.

Stort grattis till (Soldalens Bygg & Design AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Ted Nidle
Org.nr: 556860-4887
Mail: info@soldalens.se
Adress: BJÖRNBÄRSGRÄND 4 – 302 91 Halmstad
Län: Hallands län
soldalens.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *