Fettavskiljaren Sverige AB har banat väg för en ny era inom hanteringen av rester inom restaurangverksamheten. Deras banbrytande produkter har revolutionerat sättet att skilja matrester från fett på ett effektivt och miljövänligt sätt. Genom deras innovativa lösningar kan fettet som bildas enkelt och kostnadsfritt hämtas upp av deras samarbetspartner för att sedan omvandlas till biogaser.

Denna process har en direkt positiv inverkan på miljön genom att förhindra utsläpp av upp till 5 ton koldioxid för varje produkt som säljs. Med enastående produkter och ett starkt miljö- och framtidsfokus är det med stolthet vi presenterar paret bakom Fettavskiljaren Sverige AB som Länets Entreprenörer 2023!

Vi ser med spänning fram emot hur denna banbrytande produkt kommer att påverka restaurangbranschen och miljön. För mer information om beställning eller deras produkter, besök gärna deras hemsida på https://www.fettavskiljaren.se/. Vi gratulerar Fettavskiljaren Sverige AB till att ha vunnit utmärkelsen två år i rad och ser fram emot deras fortsatta framgångar.

Stort grattis till (Fettavskiljaren Sverige AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Joakim Fiedler
Org.nr: 556713-0660
Mail: joakim@fettavskiljaren.se
Adress: Gullberna park flaggskär 1 – 371 54 Karlskrona
Län: Blekinge län
fettavskiljaren.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *