VD Maria Holmgren och Child Academy Uppsala AB har blivit uppmärksammade för sin dedikation till barns lärande och välbefinnande. Sedan starten i augusti 2009 har Child Academy Sports Uppsala förskola vuxit och utvecklats till en betydande institution för barn i området.

Med en ökning från en till tre avdelningar sedan 2013 erbjuder förskolan nu en mångsidig miljö för barn i åldrarna 1-5 år. Beläget i det natursköna Vreta, Uppsala näs, har förskolan privilegiet att vara omgiven av en fantastisk natur. Möjligheten att direkt från gården stiga in i skogen och närheten till Dalkarlskärret, ett naturskyddsområde, ger barnen en unik möjlighet att utforska och lära sig om sin omgivning.

Maria Holmgren och hennes team på Child Academy Uppsala AB har visat enastående engagemang för att skapa en miljö där barn kan växa, lära sig och trivas. Deras fortsatta arbete och dedikation till att främja barns utveckling och välbefinnande har gjort dem förtjänta av den ärofyllda utmärkelsen som länets entreprenör. Vi gratulerar Maria Holmgren och Child Academy Uppsala AB till deras framgångar och deras viktiga bidrag till barns uppväxt och utbildning i regionen.

Stort grattis till (Child Academy Uppsala AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Maria Holmgren
Org.nr: 559172-8380
Mail: maria.holmgren@childacademysports.se
Adress: LODJURSVÄGEN 7 – 755 91 Uppsala
Län: Uppsala
childacademysports.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *