Vi vill rikta ett stort grattis till Claes Bruér och hans företag, Gärtuna Åkeri & Arkiv AB, för deras utmärkelse som länets entreprenör. Claes har gått en fin resa och har alltid strävat efter att hålla en mycket hög kvalitet gentemot sina kunder. Han värderar noggrannhet och kundnöjdhet väldigt högt, vilket har bidragit till företagets framgång.

Vi vill även hylla Foria AB för deras stöd till Claes under hans tid som företagare. Det är alltid värdefullt att ha en stark support från andra företag i branschen. Gärtuna Åkeri & Arkiv AB är känt för sin dedikation till att leverera högkvalitativa tjänster och för sitt fokus på att hålla sina kunder nöjda. Claes och hans team har visat en imponerande förmåga att möta och överträffa kundernas förväntningar.

Deras utmärkelse som länets entreprenör är en välförtjänt erkännande av deras hårda arbete, professionalism och engagemang för att leverera de bästa tjänsterna till sina kunder.

Vi gratulerar Claes Bruér och Gärtuna Åkeri & Arkiv AB och önskar dem fortsatt framgång och välstånd i framtiden.

Stort grattis till (Gärtuna Åkeri & Arkiv AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Claes Bruér
Org.nr: 556469-5590
Mail: claes.bruer@gmail.com
Adress: GÄRTUNA 6 – 152 97 Södertälje
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *