Vi vill rikta en stor hyllning till Jimmy Johannes Stenman och Arctic Mobile AB för deras enastående bidrag till telekomsektorn och samhällets beredskap.

Arctic Mobile har etablerat sig som ledande experter inom reservkraft för telekomsektorn och erbjuder omfattande helhetslösningar till kunder över hela Sverige. Med ett starkt fokus på produkt- och driftsäkerhet har de under många år arbetat med mobiloperatörer och myndigheter för att möta de höga kraven inom branschen.

Genom långsiktig och dedikerad verksamhet har Arctic Mobile utvecklat den expertis och infrastruktur som krävs för att leverera effektiva och konkurrenskraftiga lösningar. Deras höga kompetens och nytänkande inom reservkraft och telekommunikation har gjort dem till en betrodd partner i branschen.

Med en vision att bli den främsta leverantören av reservkraft till telekomleverantörer i hela Europa, fortsätter Arctic Mobile att driva innovation och kvalitet framåt. Vi vill gratulera Jimmy Johannes Stenman och hela teamet på Arctic Mobile AB för deras framgångar och önska dem fortsatt framgång i deras strävan att förbättra samhällets beredskap och tillgänglighet inom telekomsektorn.

Stort grattis till (Arctic Mobile AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Jimmy Johannes Stenman
Org.nr: 556722-8654
Mail: jimmy.stenman@arcticmobile.se
Adress: KRÄFTGATAN 4 – 973 34 Luleå
Län: Norrbottens län
arcticmobile.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *