Göran Fjällborgs Åkeri Aktiebolag och dess grundare Göran Fjällborg hyllas för sitt exemplariska arbete inom vägtransportbranschen. Med en stadig hand och strävan efter hög kvalitet har Göran och hans team skapat en verksamhet som präglas av professionalism och pålitlighet.

Genom åren har Göran visat sitt engagemang för att hålla en hög standard i alla sina projekt och åtaganden. Hans dedikation till kvalitet och professionalism har varit en central del av företagets framgång. Vidare vill vi också rikta en hyllning till Görans fru för hennes stöd och support genom företagets resa.

Göran Fjällborgs Åkeri Aktiebolag är specialiserat på vägarbeten och bedriver traktor- och lastbilsentreprenad, vilket innebär att de utför olika typer av uppdrag relaterade till vägtransport och infrastruktur. Bolaget är dedikerat till att leverera sina tjänster med högsta möjliga standard och säkerställa kundens nöjdhet i varje projekt de utför. Med sin professionalism och fokus på kvalitet fortsätter Göran Fjällborg och hans team att vara en pålitlig partner inom branschen och ett föredöme för entreprenörskap i länet.

Stort grattis till (Göran Fjällborgs Åkeri Aktiebolag) – Länets entreprenörer 2024!

VD Göran Fjällborg
Org.nr: 556465-6329
Mail: goran.fjallborg@gfaab.se
Adress: RYMDVÄGEN 46 – 981 45 Kiruna
Län: Norrbottens län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *