Peter Kellner och EkonomiUtveckling Peter Kellner AB hyllas för deras enastående arbete och dedikation inom branschen. Med över 20 år i branchen har Peter visat sig vara en erfaren och pålitlig entreprenör.

Peter och hans medarbetare förtjänar all beröm för deras engagemang och hängivenhet. Deras fokus på att alltid sätta kunden i första rummet och sträva efter det bästa för varje kund är beundransvärt.

EkonomiUtveckling Peter Kellner AB erbjuder en rad tjänster inom redovisning, ekonomisk konsultation, utbildning och mer. Deras mångsidighet och professionalism gör dem till en viktig aktör på marknaden.

Som länets entreprenör förtjänar Peter Kellner och hans företag denna utmärkelse som ett erkännande för deras bidrag till näringslivet och samhället som helhet. Vi gratulerar dem till denna framgång och önskar dem fortsatt framgång i framtiden.

Stort grattis till (EkonomiUtveckling Peter Kellner AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Peter Kellner
Org.nr: 556318-6351
Mail: peterkellner@ekonomiutveckling.se
Adress: KARL XI:S VÄG 33 – 302 94 Halmstad
Län: Hallands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *