VD Daniel Löfgren och DL Transport & Allservice AB hyllas för deras enastående prestationer inom branschen. Med enastående ledarskap och ett starkt engagemang har Daniel och hans team lyckats leverera högsta kvalitet i varje projekt de tar sig an.

Daniel har visat sin förmåga att bygga upp och driva företag med imponerande stabilitet. Med DL Transport & Allservice AB har han inte bara skapat en framgångsrik verksamhet utan även etablerat den som en ledande aktör inom sitt område.

Att bli utnämnd till länets entreprenör för andra året i rad är en bekräftelse på Daniels enastående ledarskap och företagets överlägsna prestationer. Endast en liten andel av företagen lyckas uppnå denna bedrift, vilket tydligt visar på Daniels förmåga att ta sitt bolag till nya höjder år efter år.

Stort grattis till (DL Transport & Allservice AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Daniel Löfgren
Org.nr: 559047-1362
Mail: info@dltransport.se
Adress: Östvedavägen 104 – 818 96 Hedesunda
Län: Gävleborgs län
dltransport.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *