Sjöbrands Redovisningsbyrå AB, grundat av Marie Sjöbrand år 2017, har blivit utnämnt till länets främsta entreprenör. Med över 15 års erfarenhet inom ekonomiområdet, varav de senaste 5 åren som redovisningsekonom, har Marie Sjöbrand beslutat sig för att ta steget och påbörja en ny resa.

På Sjöbrands Redovisningsbyrå är kunden i fokus. Med en dedikation till att förstå och tillgodose kundens behov, skapar vi skräddarsydda lösningar som möjliggör för kunderna att fokusera på det de är bäst på. Marie gör allt i sin makt för att säkerställa att kunderna uppnår så bra resultat som möjligt.

Som en erkänd ledare inom branschen är Marie Sjöbrand en inspirerande kraft för företagare och entreprenörer i länet. Vi gratulerar Sjöbrands Redovisningsbyrå AB till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder.

Stort grattis till (Sjöbrands Redovisningsbyrå AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Marie Sjöbrand
Org.nr: 559106-1790
Mail: marie.sjobrand@sjobrands.se
Adress: Vasavägen 6 – 18773 täby
Län: Stockholms län
sjobrands.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *