BMSRD Servicehandel AB, med VD Ranaa Badri Malko vid rodret, har blivit hyllade som länets främsta entreprenör för andra året i rad. Med en passion för kundservice och en dedikation till att göra kunderna nöjda har Ranaa skapat en butik där varje kund känner sig välkommen och omhändertagen.

Från allra första början har Ranaa haft kundbemötandet i fokus, vilket har resulterat i en framgångsrik butik med en lojal kundkrets och en positiv atmosfär som lockar till återbesök. Att bli utnämnd till länets entreprenör för andra året i rad är ett bevis på hennes enastående prestationer och dedikation till sitt företag.

Vi önskar Ranaa all lycka i hennes fortsatta företagsresa och är övertygade om att hennes passion och engagemang kommer fortsätta att driva BMSRD Servicehandel AB till nya höjder.

Stort grattis till (BMSRD Servicehandel AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Ranaa Badri Malko
Org.nr: 559170-8077
Mail: pb4150181@pressbyran.se
Adress: Dragonvägen 86 – 194 70 Upplands Väsby
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *