Michael Bäckström och hans företag, Upplagt & Klart Catering Aktiebolag, har gjort stora avtryck inom cateringbranschen och har blivit en välkänd aktör i länet. Med en dedikation till att leverera enastående service och högkvalitativa produkter har de gjort det möjligt för kunder att arrangera minnesvärda och lyckade tillställningar utan att behöva oroa sig för den krångliga disken efteråt.

Upplagt & Klart Catering Aktiebolag erbjuder en omfattande service som sträcker sig från att tillhandahålla porslin, bord och stolar till att skapa en perfekt festmiljö. Med deras hjälp kan kunderna njuta av sina evenemang fullt ut medan de överlåter det tråkiga diskarbetet till företaget.

Förutom att erbjuda cateringtjänster är företaget också verksamt inom andra områden. De specialiserar sig på butikshandel med blommor och andra växter, frön och gödselmedel samt bedriver partihandel med blommor och växter. Deras mångsidiga verksamhet gör dem till en allt-i-ett-lösning för kundernas behov när det gäller evenemangsplanering och blomsterarrangemang.

Stort grattis till (Upplagt & Klart Catering Aktiebolag) – Länets entreprenörer 2024!

VD Michael Bäckström
Org.nr: 556634-2134
Mail: info@cityporslin.se
Adress: Göteborgsvägen 89 – 431 30 Mölndal
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *