Vi hyllar Gaffelkonst Aktiebolag och dess VD, Ulrika Forssell, för deras enastående arbete inom cateringbranschen. Med en passion för matlagning och en önskan att skapa minnesvärda upplevelser för sina kunder har Ulrika och hennes team på Gaffelkonst blivit en ledande aktör inom branschen.

Gaffelkonst Aktiebolag erbjuder skräddarsydda matupplevelser för alla typer av tillställningar, från bröllop och företagsevent till personalfester och familjedagar. Med en mångsidig meny och en kreativ inställning till matlagning kan de leverera allt från eleganta flerrättersmiddagar till avslappnade bufféer och snittar.

Målet för Gaffelkonst är att skapa en minnesvärd och välsmakande upplevelse för varje gäst. Genom att fokusera på detaljer som första intryck, fräschhet, vackra presentationer och läckra smaker strävar de alltid efter att överträffa förväntningarna hos sina kunder.

Ulrika och hennes team på Gaffelkonst har imponerat genom åren med sitt engagemang och sin professionalism. Deras arbete har fått erkännande från en rad välrenommerade företag och organisationer, inklusive Wingårdhs Arkitekter, Volvo, Collector Bank, Colliers och Grant Thornton, för att nämna några. Deras förmåga att leverera högkvalitativa cateringtjänster till stora evenemang och företagsevenemang har gjort dem till en pålitlig partner för många kunder.

Genom att erbjuda fullservice-catering, från planering och menyval till servering och service, har Gaffelkonst etablerat sig som en pålitlig och professionell aktör inom branschen. Med över 15 års erfarenhet och ett starkt rykte för kvalitet och service är Gaffelkonst Aktiebolag en självklar val för alla som söker enastående cateringtjänster.

Ulrika Forssell och hela teamet på Gaffelkonst Aktiebolag förtjänar vår hyllning för deras dedikation, professionalism och för att de fortsätter att leverera minnesvärda matupplevelser år efter år. Vi ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda för detta enastående företag.

Stort grattis till Gaffelkonst Aktiebolag – Länets entreprenörer 2024!

VD Ulrika Forssell
Org.nr: 556546-0838
Mail: info@gaffelkonst.se
Adress: Påskbergsgatan 12 – 41268 Göteborg
Län: Västra Götalands län
gaffelkonst.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *