Martin Håkansson och RK Inbrottsskydd AB har blivit utnämnd till länets entreprenör för deras enastående prestationer och dedikation till att säkra lokalsamhället.

Martin hyllas för den imponerande resa han har gjort med sitt företag. Hans starka fokus på kvalitet och utmärkt kundservice har gjort RK Inbrottsskydd AB till en pålitlig och respekterad aktör inom branschen.

Bolagets verksamhet är inriktad på att producera, sälja och installera inbrottsskydd av högsta standard. Deras engagemang för att säkerställa trygghet och säkerhet för sina kunder har varit en central del av deras framgång.

Vi gratulerar Martin Håkansson och RK Inbrottsskydd AB till den välförtjänta utmärkelsen som länets entreprenör och ser med spänning fram emot deras fortsatta bidrag till att göra samhället tryggare och säkrare för alla.

Stort grattis till (RK Inbrottsskydd AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Martin Håkansson
Org.nr: 556528-1580
Mail: rkab.skydd@gmail.com
Adress: NORRA KVISTOFTAVÄGEN 1 – 253 73 Gantofta
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *