Håkan Rydberg Entreprenad AB har blivit utnämnd till länets entreprenör för sitt enastående arbete under ledning av VD Håkan Rydberg.

Håkan Rydberg vill rikta en varm hyllning till sin pappa Benny för det ovärderliga stödet och den vägledning han har gett honom under åren som egen företagare. Med stöd från Benny och sina sju skickliga anställda har företaget kunnat växa och utvecklas, och nu står de inför en expansiv fas för att möta den stora efterfrågan på sina tjänster.

Aktiebolaget bedriver entreprenadverksamhet inom skogsnäringen, gräv, schakt och markarbeten samt reparation och underhåll inom processindustrin. Deras mångsidiga verksamhet möjliggör en bred och pålitlig service för kunderna, vilket har bidragit till deras framgång och erkännande som länets entreprenör.

Vi gratulerar Håkan Rydberg Entreprenad AB och VD Håkan Rydberg för den välförtjänta utmärkelsen och ser med spänning fram emot deras fortsatta framgångar och bidrag till branschen.

Stort grattis till (Håkan Rydberg Entreprenad AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Håkan
Org.nr: 556938-9892
Mail: hakan__rydberg@hotmail.com
Adress: öje 116 – 871 92 Härnösand
Län: Västernorrlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *