Gotlands KURIÅSA AB har utmärkts som länets entreprenör för sin imponerande framgång under trotsiga tider. Åsa Hallin, grundare av företaget, har visat en enastående förmåga att övervinna hinder och skapa tillväxt för företaget trots motgångar. Med en passion för vintage, antika möbler och unika inredningsdetaljer har KURIÅSA etablerat sig som en ledande aktör på marknaden.

Genom sin butik, särskilt välbesökt under sommartid, och en framgångsrik närvaro online, erbjuder KURIÅSA en fantastisk samling av vintagefynd och kuriosa för inredningsentusiaster och samlare. Åsa Hallin delar med sig av sin passion och expertis genom sin webbplats.

Med en inspirerande inställning och dedikation till sitt arbete har Åsa och Gotlands KURIÅSA AB förtjänat erkännandet som länets entreprenör. Vi gratulerar dem till deras framgång och ser med spänning fram emot deras fortsatta bidrag till Gotlands företagsvärld och inredningsbranschen.

Stort grattis till (Gotlands KURIÅSA AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Åsa Hallin
Org.nr: 556933-1407
Mail: kuriasaab@gmail.com
Adress: hemse halldings 138 – 623 50 Hemse
Län: Gotlands län
kuriasa.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *