Firmatum AB och dess ägare, Jimmy Ekdahl, blir nu hyllade som länets entreprenör för deras enastående bidrag till affärsvärlden.

Jimmy Ekdahl, med sin starka fokus på att leverera hög kvalitet, har byggt upp Firmatum AB till att bli ett välrenommerat företag under de senaste 20 åren. Trots utmaningar som pandemin har han framgångsrikt hållit företaget stabilt och fortsatt leverera exceptionell service till sina kunder.

Ett av Jimmy Ekdahls framstående drag är hans engagemang för att upprätthålla hög kvalitet i allt han gör. Detta har lett till att hans kunder sprider sitt varma rekommendationsord om Firmatum AB, vilket har bidragit till företagets fortsatta framgång och tillväxt.

Även om Jimmy inte har behövt synas digitalt på grund av den starka rekommendationen från sina nöjda kunder, fortsätter han att leverera enastående service och hålla en hög standard för sitt företag.

Vi gratulerar Jimmy Ekdahl och Firmatum AB för deras utmärkta prestationer och önskar dem fortsatt framgång i framtiden.

Stort grattis till (Firmatum AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Jimmy Ekdahl
Org.nr: 556620-4193
Mail: faktura@firmatum.se
Adress: Lövsta Björkebo – 635 11 Eskilstuna
Län: Södermanlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *