AM Språk och Research AB, under ledning av VD Arja Ellen Mäntykangas, har blivit erkända som länets entreprenör för deras enastående insatser inom språktolkning och översättning.

Arja Ellen Mäntykangas, med sin långa erfarenhet som tolk, har utmärkt sig genom sin enastående personlighet och förmåga att förstå och betjäna sina kunder på bästa möjliga sätt. Oavsett om det handlar om individuella kunder eller företag, har hon strävat efter att skapa en positiv skillnad i branschen genom sitt professionella och empatiska tillvägagångssätt.

Bolaget, AM Språk och Research AB, är dedikerat till att tillhandahålla högkvalitativa tolk- och översättningstjänster för sina kunder. Med en bred kunskap och erfarenhet inom språktolkning och översättning, erbjuder de skräddarsydda lösningar för att möta varje kunds unika behov.

Vi gratulerar Arja Ellen Mäntykangas och hela teamet på AM Språk och Research AB för deras välförtjänta erkännande som länets entreprenör. Vi ser fram emot att fortsätta se deras framgångar och bidrag till samhället genom deras fortsatta arbete inom språktjänster.

Stort grattis till (AM Språk och Research AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Arja Ellen Mäntykangas
Org.nr: 556839-0917
Mail: info@amtolk.se
Adress: LINDORMSGATAN 27, LGH 1203 – 506 44 Borås
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *