Jobpower Scandinavia AB, under ledning av Henry Henryk Macura, har blivit hedrad som länets entreprenör, vilket är ett bevis på deras dedikation till kunderna och deras fokus på att leverera hög kvalitet.

Jobpower Scandinavia AB har gjort sig kända för att sätta kunden i första rummet och prioritera kvalitet i varje aspekt av sin verksamhet. Deras affärsidéer är banbrytande och visionära, vilket har banat väg för deras framgång.

Företagets verksamhet innefattar förvaltning och förädling av fastigheter, samt ägande av fastigheter. Utöver detta bedriver de konsultverksamhet och entreprenadverksamhet inom fastighetsbranschen, vilket har gjort dem till en ledande aktör på marknaden.

Henry Henryk Macura och hans team är oerhört stolta över att ha blivit utnämnda till länets entreprenörer och ser detta som en bekräftelse på deras hårda arbete och engagemang. De ser fram emot att fortsätta leverera exceptionell service och att fortsätta vara en pålitlig partner för sina kunder.

Denna utmärkelse är en hyllning till Jobpower Scandinavia AB:s framstående prestationer och deras fortsatta bidrag till samhället. Vi gratulerar dem och önskar dem all framgång i framtiden.

Stort grattis till (Jobpower Scandinavia AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Henry Henryk Macura
Org.nr: 556567-1426
Mail: Hm@jobpower.se
Adress: Hällstigen 15 – 136 47 Haninge
Län: Stockholm
jobpower.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *