Vi hyllar Erik Quijano, verksam inom Xantage AB, har visat enastående ledarskap och professionalism genom att leverera högkvalitativ service även under lågkonjunkturen. Hans insatser har gjort honom till en framstående aktör inom branschen och bidragit till att hans företag fortsätter att växa och överträffa konkurrenterna.

Med en gedigen erfarenhet inom mjukvaruutveckling har Erik etablerat sig som en pålitlig IT-konsult som hjälper företag att förbättra sina system och processer. Hans förmåga att leverera skräddarsydda lösningar och lösa komplexa problem har gjort honom till en efterfrågad resurs inom branschen.

Genom att hålla en hög standard på sin service och alltid sträva efter att överträffa kundernas förväntningar har Erik skapat en stark kundbas och ett gott rykte för Xantage AB. Hans dedikation till att leverera bästa möjliga resultat har gjort honom till en förebild för andra företagare och en värdig mottagare av länets entreprenörsutmärkelse.

Stort grattis till (Xantage AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Erik Quijano
Org.nr: 559323-1201
Mail: erik.quijano@xantage.co
Adress: Kristinebergsvägen 26, 1tr – 112 44 Stockholms
Län: Stockholm
xantage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *