Det är med stolthet vi vill lyfta fram Anders Stattin och Stattas El AB, som nyligen tilldelats utmärkelsen som länets entreprenör för andra året i rad. Anders har visat prov på enastående ledarskap och företagsanda, och vi är glada att få hylla hans framgångar.

Under en tid av utmaningar och svårigheter för företag att hålla verksamheten igång, har Anders och hans team på Stattas El AB fortsatt att upprätthålla hög kvalitet och tillväxt. Det krävs en exemplarisk entreprenör för att klara av detta, och Anders har visat att han är en sådan.

Med sitt fantastiska team har Anders inte bara bibehållit kvaliteten utan även lyckats expandera verksamheten, trots den låga konjunkturen. Det är en imponerande prestation som inte många företagare kan skryta med.

Vi vill härmed gratulera Anders och hela teamet på Stattas El AB till denna välförtjänta utmärkelse. Deras dedikation, hårt arbete och förmåga att övervinna utmaningar är en inspiration för oss alla. Vi ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar och bidrag till näringslivet i vårt län.

Stort grattis till (Stattas El AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Anders Stattin
Org.nr: 556778-8244
Mail: anders@sttatasel.se
Adress: Nyponvägen 6 – 155 31 Nykvarn
Län: Stockholms län
stattasel.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *