Det är med glädje vi lyfter fram Lena Svensson och hennes företag, HS Bo AB, som nyligen utnämnts till länets entreprenör. Lena har visat på enastående arbete och dedikation inom branschen, och vi är stolta över att få hylla hennes prestationer.

HS Bo AB erbjuder uthyrning av lägenheter i Uppsala, med fokus på att tillgodose behoven hos bland annat studenter som studerar i staden. Lena strävar alltid efter att hennes kunder ska vara nöjda och trivas i sina boenden. För att säkerställa en hög standard och trivsel i lägenheterna, genomförs regelbundet underhåll och renoveringar.

Lena har visat sig vara en förebild inom branschen genom sitt exemplariska arbete och sitt engagemang för att skapa hemtrevliga och trygga boendemiljöer för sina hyresgäster. Vi är stolta över att få erkänna hennes insatser och önskar henne fortsatt framgång i framtiden.

Stort grattis till (HS Bo AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Lena Svensson
Org.nr: 556062-5401
Mail: lena@hsboab.se
Adress: S:T LARSGATAN 8 A – 753 11 Uppsala
Län: Uppsala län
hsboab.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *