Vi hyllar Handen trafikskola, under ledning av Ramazan Daler, har på kort tid blivit en stor framgångssaga inom trafikskolebranschen. Med tusentals nöjda kunder och erfarna trafiklärare har de etablerat sig som en pålitlig och professionell aktör på marknaden.

Om du letar efter en trafikskola som erbjuder högkvalitativ undervisning med lärare i världsklass, är Handen trafikskola det självklara valet. Deras dedikerade team av erfarna trafiklärare strävar ständigt efter att ge eleverna de kunskaper och färdigheter som krävs för att bli säkra och kompetenta förare på vägarna.

Handen trafikskola är känd för sitt engagemang för varje elevs framgång och deras förmåga att skapa en positiv och stödjande lärandemiljö. Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av att köra bil, kan du vara säker på att du kommer att få en personlig och anpassad utbildning som passar dina behov och mål.

Med sitt fokus på kvalitet, säkerhet och elevens framsteg har Handen trafikskola snabbt blivit ett namn att räkna med inom branschen. Genom att erbjuda en kombination av teoretisk undervisning och praktisk träning förbereder de sina elever på bästa möjliga sätt för att klara sitt körkort och bli säkra förare på vägarna.

Stort grattis till (Handen trafikskola) – Länets entreprenörer 2024!

VD Ramazan Daler
Org.nr: 559179-1875
Mail: Info@handenstrafikskola.se
Adress: Poseidons gränd 7A – 136 46 Handen
Län: Stockholm Län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *