Vi är stolta över att hylla Jonas Persson och Ale Bygg o Entreprenad AB för deras enastående arbete och bidrag till samhället. Jonas, tillsammans med sin far, har visat enastående dedikation och kompetens i sitt yrke under många år. Deras förmåga att leverera arbete av hög kvalitet och deras önskan att överträffa förväntningarna har gjort dem till en av de mest pålitliga aktörerna inom byggbranschen i regionen.

Med många års erfarenhet och en passion för sitt arbete har Jonas och hans far skapat ett företag som utmärker sig genom sitt engagemang för kvalitet och professionalism. Genom att alltid sträva efter att göra det lilla extra och arbeta från hjärtat har de etablerat sig som ledande inom sin bransch och blivit kända för sin pålitlighet och kompetens.

Vi vill också ta tillfället i akt att tacka alla nära och kära som har stöttat Jonas och Ale Bygg o Entreprenad AB genom åren. Det är deras stöd och uppmuntran som har bidragit till företagets framgång och fortsatta utveckling.

Ale Bygg o Entreprenad AB fortsätter att vara en viktig del av samhället genom att erbjuda högkvalitativa byggentreprenader och förvalta egendom på ett professionellt sätt. Vi ser fram emot att se deras fortsatta framgång och bidrag till regionens utveckling och tillväxt.

Stort grattis till (Ale Bygg o Entreprenad AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Jonas persson
Org.nr: 556879-3847
Mail: alebygg@hotmail.com
Adress: VÅRLÖKSVÄGEN 1 – 446 36 Älvängen
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *