Vi vill lyfta fram Dick Levinson och hans enastående bidrag till juridikbranschen och samhället som helhet. Under årens lopp har Dick och hans kollegor på Advokat Dick Levinson AB visat enastående professionalism, integritet och engagemang i sitt arbete.

Med över fyrtio års erfarenhet inom branschen har Dick skapat ett starkt rykte för sitt företag som en pålitlig och kompetent aktör inom juridikområdet. Genom sitt dedikerade arbete har han inte bara bidragit till framgången för sitt eget företag, utan även till samhällets utveckling genom att erbjuda högkvalitativa juridiska tjänster till sina klienter.

Vi vill också lyfta fram den viktiga roll som Staffan Bergfeldt har spelat i företagets framgång. Tillsammans har de bildat ett dynamiskt team som har levererat juridiska tjänster av högsta kvalitet och etablerat Advokatfirman Bergfeldt & Levinson som en ledande aktör inom branschen.

Genom sin passion för rättvisa och sitt starka engagemang för sina klienters bästa har Dick Levinson och hans team på Advokat Dick Levinson AB blivit en oumbärlig resurs för samhället. Vi hyllar deras arbete, professionalism och dedikation och ser med spänning fram emot deras fortsatta framgångar i framtiden.

Advokat Dick Levinson AB fortsätter sitt viktiga arbete under Dick Levinsons ledning, med stöd från sin kompanjon Staffan Bergfeldt. Byrån består av en advokat och en sekreterare, vilka tillsammans strävar efter att erbjuda kvalificerade och skräddarsydda juridiska lösningar för sina klienters behov.

Stort grattis till (Advokat Dick Levinson AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Dick Levinson
Org.nr: 556948-8231
Mail: info@bergfeldt-levinson.se
Län: Södermanlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *