Det är med stor glädje och stolthet vi hyllar Max Brandhild, grundaren av Max Brandhild Consulting AB, som har utsetts till länets entreprenör. Max har visat enastående engagemang och prestation inom sitt arbete, och hans företag har blivit en kraft att räkna med inom konsultbranschen.

Max är en driven och ambitiös entreprenör, vars expertis sträcker sig över områdena IT och affärsutveckling. Genom sitt företag erbjuder han skräddarsydda konsulttjänster som hjälper sina kunder att nå sina affärsmål och maximera sin potential. Max har en djup förståelse för de utmaningar och möjligheter som företag står inför i dagens snabbrörliga affärsvärld, och han är dedikerad till att leverera innovativa och effektiva lösningar som ger verkliga resultat.

Det är värt att nämna att Max inte har gått denna resa ensam. Han är djupt tacksam för det stöd och den vägledning han har fått från det bolag som har varit hans underkonsult och som har hjälpt honom längs vägen. Det är tack vare deras stöd och samarbete som Max har kunnat nå nya höjder med sitt företag och etablera sig som en framstående entreprenör i regionen.

Max Brandhild Consulting AB är inte bara en affärsverksamhet, det är en källa till innovation, inspiration och framgång. Vi är övertygade om att Max och hans företag kommer att fortsätta att blomstra och göra betydande bidrag till näringslivet i vår region.

Vi gratulerar Max Brandhild till denna välförtjänta utmärkelse och önskar honom och Max Brandhild Consulting AB fortsatt framgång och välstånd i framtiden.

Stort grattis till (Max Brandhildh Consulting AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Max Brandhild
Org.nr: 559145-9259
Mail: maxbrandhild@hotmail.com
Adress: Sveavägen 131 Lgh 1201 – 113 46 Stockholm
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *