Kankhem-bjoerk AB, under ledning av Peter Björk, är ett mångsidigt företag som strävar efter att erbjuda en rad olika tjänster inom olika branscher. Med en bred portfölj av verksamheter har företaget etablerat sig som en mångfacetterad aktör på marknaden och har nyligen blivit utnämnt till länets entreprenör.

Bland de olika verksamhetsområdena som kankhem-bjoerk AB är inriktat på finns frisk- och hälsovård, där de erbjuder tjänster som massage och medicinsk verksamhet, inklusive läkarutövning. Dessutom är företaget aktivt inom turistbranschen genom att arrangera gruppresor för turister.

Utöver detta bedriver företaget också import och försäljning av olika varor såsom tyg, klädesplagg och accessoarer. Genom att diversifiera sin verksamhet har kankhem-bjoerk AB också engagerat sig inom investering och handel med värdepapper samt köp och försäljning av fastigheter.

Förutom ovanstående verksamhetsområden är företaget även aktivt inom transport och restaurangverksamhet, vilket ytterligare breddar deras verksamhetsprofil. Dessutom erbjuder de redovisningstjänster för att möta behoven hos olika kunder och företag.

Att bli erkänd som länets entreprenör är en betydelsefull bedrift för kankhem-bjoerk AB och dess grundare, Peter Björk. Med sitt breda spektrum av verksamheter och mångåriga erfarenhet kommer företaget säkert att fortsätta att vara en drivande kraft inom näringslivet och göra positiva avtryck i regionen.

Stort grattis till kankhem-bjoerk AB – Länets entreprenörer 2024!

VD Peter Björk
Org.nr: 556770-5909
Mail: peter.bjork@minepost.nu
Adress: Annebergsgatan 12 A – 214 66 Malmö
Län: Skåne län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *