Det är med stor glädje vi lyfter fram Hovdegruppens Fika AB och dess grundare Catharina Hellström, som nyligen utsetts till länets entreprenör. Catharina har visat enastående ledarskap och engagemang, och hennes hårda arbete har varit en avgörande faktor för företagets framgång.

Som en dedikerad entreprenör är Catharina inte främmande för att arbeta sida vid sida med sina anställda ute på fältet. Hennes närvaro och ledarskap inspirerar och motiverar hela teamet att sträva efter excellens i varje arbetsuppgift.

Catharina tar också tillfället i akt att rikta ett varmt tack till alla som har varit delaktiga i företagets resa genom åren. Det är tack vare deras stöd och engagemang som Hovdegruppens Fika AB har blivit den framgångsrika verksamhet den är idag.

Med sitt fokus på kvalitet och en passion för att skapa en trivsam atmosfär för sina kunder har Catharina och hennes team lyckats etablera Hovdegruppens Fika AB som ett populärt café och restaurang i området. Vi gratulerar Catharina och hela Hovdegruppen till denna välförtjänta utmärkelse och ser fram emot att följa deras fortsatta framgångar inom branschen.

Stort grattis till (Hovdegruppens Fika AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Catharina Hellström
Org.nr: 556948-3356
Mail: info@harjedalenekonomi.se
Adress: Fjällvägen 53 – 846 71 vemdalen
Län: Jämtlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *