Gaby Yussef, ägaren av Goldenbar i Lycksele Aktiebolag, hyllas för sina enastående prestationer och sitt brinnande engagemang för kvalitet. I skenet av framgångarna lyfts även hans fru fram som en viktig stöttepelare längs vägen, vilket Gaby själv betonar och erkänner som avgörande för företagets resa. “Jag skulle inte ha klarat det själv”, delar han ödmjukt med sig.

Golden Bar är inte bara ett företag, det är en familjeaffär som drivs av familjen Yussef sedan 1997. Från sina ödmjuka början med 28 platser i restaurangen har de genom åren kunnat expandera och nu kan de stoltsera med en kapacitet för hela 295 personer. Genom att erbjuda en unik atmosfär och lockande matupplevelser har Golden Bar inte bara gjort sig ett namn i Lycksele utan även i närliggande städer.

En av de mest omtyckta attraktionerna är den grekiska kolgrillen, vars smakrika rätter har blivit ett erkänt gott rykte bland såväl lokalbefolkning som besökare. Gaby Yussef och hans familj strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa minnesvärda upplevelser för sina kunder.

Med en önskan om att få välkomna ännu fler kunder är Goldenbar i Lycksele Aktiebolag redo att fortsätta sin framgångsrika resa och fortsätta sprida glädje och nöjda smaker till en ännu större publik.

Stort grattis till (Goldenbar i Lycksele Aktiebolag) – Länets entreprenörer 2024!

VD Gaby Yussef
Org.nr: 556654-4697
Mail: gabyyussef77@gmail.com
Adress: HAMNGATAN 18 – 921 31 Lycksele
Län: Västerbottens län
goldenbar.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *