Vi vill lyfta fram NM Informatics AB och dess grundare, Nikolaos Makrygiannis, som nyligen har blivit utnämnd till länets entreprenör. Företaget specialiserar sig på konsultverksamhet, utbildning och forskning inom flera centrala områden inom IT och företagsledning.

NM Informatics erbjuder expertis inom systemstrukturering, enterprise arkitektur och IT management, vilket gör det till en betydande aktör inom den digitala transformationssektorn. Dessutom är företaget engagerat i programvaruutveckling och kapitalförvaltning, vilket visar på dess breda kompetens inom IT-branschen.

Nikolaos Makrygiannis och hans team på NM Informatics strävar efter att erbjuda högkvalitativa tjänster och innovativa lösningar som möter sina kunders behov och förväntningar. Genom att kombinera expertis, forskning och en passion för teknologi fortsätter företaget att vara en ledande aktör inom sitt område.

Vi vill gratulera NM Informatics AB och Nikolaos Makrygiannis för deras utmärkelse som länets entreprenör och önskar dem fortsatt framgång i deras framtida verksamhet.

Stort grattis till (NM Informatics AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Nikolaos Makrygiannis
Org.nr: 556828-2593
Mail: Nikolaos@nm-informatics.se
Adress: SNÖFLINGEGATAN 6 – 431 39 Mölndal
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *