Vi vill lyfta fram Mälar Bygg & Montageservice i Stockholm AB och dess VD, Kim Sundström, som har blivit utnämnd till länets entreprenör för deras enastående prestationer och framgångsrika arbete. Företaget specialiserar sig på elinstallationsfirmor och har gjort sig känt för sin höga kvalitet och pålitlighet.

Det är viktigt att erkänna den banbrytande insatsen av Christer Sundström, medgrundare av företaget, vars hårda arbete och vision har lagt grunden för framgången. Genom att bygga upp en stabil grund har han banat väg för Kim Sundström och Robert Sjödén att ta företaget till nya höjder.

Under deras ledning har Mälar Bygg & Montageservice i Stockholm AB uppnått en imponerande tillväxt, med en omsättning som har tredubblats år efter år. Deras engagemang för kvalitet och service har gjort dem till en pålitlig partner för sina kunder och en förebild inom branschen.

Vi vill gratulera Kim Sundström, Robert Sjödén och hela teamet på Mälar Bygg & Montageservice i Stockholm AB för deras välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör och önska dem fortsatt framgång i framtiden.

Stort grattis till (Mälar Bygg & Montageservice i Stockholm AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Kim Sundström
Org.nr: 556910-6122
Mail: kim@stockholmsolenergi.se
Adress: Saldovägen 11 – 175 62 Järfälla
Län: Stockholms län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *