Lallas Schakt & Smide AB, under ledning av Nicklas Johnsson, har utmärkt sig som en pålitlig och professionell aktör inom bygg- och entreprenadsektorn. Bolaget har specialiserat sig på schakt och smidesarbeten och har blivit kända för sin dedikation till kvalitet och service.

Nicklas Johnsson, som arbetar aktivt inom företaget, strävar alltid efter att leverera arbeten av högsta standard till sina kunder. Hans personliga engagemang och yrkeskunnande har gjort honom till en respekterad figur inom branschen, och han är välkänd för sitt fokus på att uppfylla och överträffa kundens förväntningar.

Lallas Schakt & Smide AB har etablerat sig som en pålitlig partner för både privata och kommersiella kunder. Bolagets rykte för att leverera arbeten av hög kvalitet har gjort dem till ett eftertraktat val inom sitt verksamhetsområde.

Genom sitt hängivna arbete och strävan efter perfektion har Nicklas Johnsson och Lallas Schakt & Smide AB förtjänat sin plats som länets entreprenörer. Vi gratulerar dem till denna utmärkelse och önskar dem fortsatt framgång i deras framtida projekt och verksamhet.

Stort grattis till (Lallas Schakt & Smide AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Nicklas Johnsson
Org.nr: 556688-7971
Mail: lallasschakt@gmail.com
Adress: Källstorp 425 – 388 98 Trekanten
Län: Kalmar län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *