VI hyllar Hovdegruppens Fika AB och Catharina Hellström för deras enastående arbete och dedikation till att driva ett framgångsrikt café och restaurang. Catharina är en inspirerande ledare som inte bara leder från kontoret utan också är aktivt engagerad ute på fältet tillsammans med sina anställda, där de tillsammans skapar en trivsam atmosfär och levererar förstklassig service till sina kunder.

Genom åren har Catharina och hennes team arbetat hårt för att skapa en plats där människor kan samlas och njuta av god mat och dryck i en trevlig miljö. Deras café och restaurang har blivit en populär destination för lokalbefolkningen och besökare från när och fjärran.

Vi vill också tacka alla som har varit delaktiga i Hovdegruppens Fika AB:s framgångsresa. Det är deras engagemang och hårda arbete som har gjort det möjligt för företaget att bli utnämnt till länets entreprenör.

Med sin passion för mat och service har Catharina och Hovdegruppens Fika AB förtjänat denna erkända utmärkelse. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångar och önskar dem allt gott i framtiden.

Stort grattis till (Hovdegruppens Fika AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Catharina Hellström
Org.nr: 556948-3356
Mail: info@harjadalenekonomi.se
Adress: Fjällvägen 53 – 846 71 Vemdalen
Län: Jämtlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *