Vi vill här hylla Lars Larsson och hans företag, Hanover Sverige AB, för deras enastående insatser och framgångar som har lett till att de blivit utnämnda till länets entreprenör.

Hanover Sverige AB bedriver en mångsidig verksamhet som inkluderar försäljning av komponenter och utrustning till tunga fordon, förvaltning av skog och lantbruksfastigheter, samt entreprenadtjänster inom bygg- och lantbrukssektorn. Dessutom äger och förvaltar företaget värdepapper, vilket bidrar till en varierad affärsportfölj.

Genom sitt engagemang och dedikation har Lars Larsson och hans team lyckats skapa en framgångsrik verksamhet som inte bara levererar kvalitetsprodukter och tjänster utan även bidrar till samhällets utveckling och tillväxt. Deras mångsidiga verksamhet och förmåga att anpassa sig till olika marknadsbehov har gjort dem till en betydande aktör inom sina branscher.

Vi gratulerar Lars Larsson och hela teamet på Hanover Sverige AB till denna välförtjänta utmärkelse och önskar dem fortsatt framgång och tillväxt i framtiden.

Stort grattis till (Hanover Sverige AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Lars Larsson
Org.nr: 556759-9955
Mail: lars@hanoversverige.se
Adress: Torvbrytarvägen 3 – 641 53 Katrineholm
Län: Södermanlands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *