Vi hyllar Frohm Production AB och dess grundare Camilla Frohm för deras enastående insatser och bidrag till den lokala näringslivet.

Camilla Frohm och hennes företag har varit en viktig del av det lokala näringslivet genom sin mångsidiga verksamhet inom event produktion och musikunderhållning. Genom sitt dedikerade arbete har de inte bara levererat högkvalitativa produktioner och evenemang, utan också byggt långvariga relationer med sina kunder, kollegor och partners.

Frohm Production AB har genom åren samarbetat med en rad framstående företag och organisationer, inklusive hotell Skansen Båstad och Pite Havsbad. Deras engagemang och professionalism har gjort dem till ett eftertraktat val för turnéer, event produktioner och musikarrangemang.

Ett exempel på deras imponerande arbete är deras deltagande i “Stad i Ljus Showen” i Kalix, där deras kreativitet och skicklighet verkligen kom till sin fulla rätt.

Vi vill härigenom gratulera Camilla Frohm och hela teamet på Frohm Production AB till denna välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och önskar dem allt gott i framtiden.

Stort grattis till (Frohm Production AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Camilla Frohm
Org.nr: 559076-3123
Mail: FrohmProduction@gmail.som
Adress: Lövvägen 13 – 952 51 Kalix
Län: Norrbottens län
instagram.com/camilla.frohm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *