Vi vill här hylla Mattias Forsman och hans företag, FOMA Consulting AB, för deras enastående bidrag till näringslivet i Västmanlands län.

Mattias Forsman har visat en imponerande passion och engagemang för sitt arbete, och vi vill även lyfta fram hans fru, Agneta, för det stöd och den support hon har gett honom genom åren.

FOMA Consulting AB är ett mångsidigt företag med kompetens inom teknik, ljud och ljus, och de betraktar sig själva som mångsysslare. Genom sitt dedikerade arbete och sitt genuina intresse för branschen har de lyckats skapa en stabil grund för sin verksamhet.

En av FOMA Consultings främsta målsättningar är att hjälpa mindre och medelstora företag att hitta rätt lösningar och få rådgivning kring investeringar, samtidigt som de arbetar för att effektivisera verksamheten med hjälp av IT-lösningar.

Vi vill härigenom gratulera Mattias Forsman och hela teamet på FOMA Consulting AB till denna välförtjänta utmärkelse som länets entreprenör. Vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa och önskar dem allt gott i framtiden.

Stort grattis till (FOMA Consulting AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Mattias Forsman
Org.nr: 556839-7375
Mail: mattias@fomaconsulting.se
Adress: Backsippevägen 13 – 734 38 Hallstahammar
Län: Västmanlands län
fomaconsulting.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *