Magnus och Richard har blivit enastående entreprenörer och förtjänar all uppmärksamhet för deras hängivenhet och dedikation till sitt företagande. Genom åren har de arbetat otroligt hårt för att etablera och utveckla sitt företag till det det är idag.

Bolaget, specialiserat på uthyrning av entreprenadmaskiner, verktyg och tillbehör, har varit en ledande aktör inom branschen och erbjudit kvalitativa tjänster till sina kunder. Magnus och Richard har alltid satt kundens behov i första rummet och strävat efter att leverera bästa möjliga service och produktkvalitet.

Genom sitt engagemang och professionalism har de skapat en stark grund för deras företag och har gjort det möjligt för det att växa och blomstra genom åren. Deras förmåga att möta och överträffa kundernas förväntningar har gjort dem till förebilder inom branschen och har bidragit till deras framgång.

Vi gratulerar Magnus och Richard för deras utmärkta arbete och prestationer genom åren och önskar dem fortsatt framgång och välgång i framtiden. De är värdiga mottagare av certifikatet som länets entreprenörer och förtjänar all beröm och erkännande för deras bidrag till näringslivet och samhället som helhet.

Stort grattis till (Askims Maskinuthyrning AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Magnus Hegg
Org.nr: 556905-1252
Mail: richard@askimsmaskin.se
Adress: Box 9062 – 400 92 Göteborg
Län: Västra Götalands län

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *