Vi vill rikta uppmärksamheten mot Käte Håkansson och hennes företag, Human Touch AB, som nyligen har blivit utnämnd till länets entreprenör. Human Touch är en privat verksamhet som erbjuder personlig assistans och präglas av en familjär och trivsam atmosfär.

Med en lång erfarenhet inom branschen är Human Touch dedikerade till att erbjuda högkvalitativa tjänster som uppfyller både de anställdas och kundernas behov. Företaget värnar om en god arbetsmiljö och strävar efter att skräddarsy personlig assistans utifrån individuella behov och önskemål.

Inom Human Touch finns en mångfald av kompetenser tillgängliga, inklusive undersköterskor, personliga assistenter och administrativ personal. En betydande tillgång är också företagets medarbetare som, förutom svenska, talar flera olika språk, vilket säkerställer en mångkulturell och inkluderande miljö.

Human Touch strävar efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet och har därigenom blivit en av de mest rekommenderade entreprenörerna i länet. Genom att hålla en hög standard på sin service och att lyssna på sina kunders behov fortsätter Human Touch att vara en pålitlig och uppskattad aktör inom personlig assistans. Vi vill gratulera Käte Håkansson och hela teamet på Human Touch AB för deras framgångar och deras betydelsefulla arbete för samhället.

Stort grattis till (Human Touch AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Käte Håkansson
Org.nr: 556855-8570
Mail: info@humantouch.nu
Adress: Norra Smedjegatan 4 – 371 33 Karlskrona
Län: Blekinge län
humantouch.nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *