Vi vill lyfta fram Tobias Ternstedt och Höglandets Inneklimat AB för deras enastående prestationer och dedikation till att leverera högkvalitativa tjänster år efter år. Tobias och hans team har visat upp enastående professionalism och serviceanda som har gjort dem till en pålitlig partner för sina kunder.

På Höglandets Inneklimat AB strävar man efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet genom att erbjuda överlägsen kvalitet och service. Genom tydliga mål och hårt arbete har de etablerat sig som ledare inom områdena ventilation, kyla och energi.

Tobias vill också rikta en varm hyllning till sina kunder, personal och familj för deras stöd och engagemang. Deras samarbete och dedikation har varit avgörande för företagets framgång.

Vi gratulerar Tobias Ternstedt och Höglandets Inneklimat AB till deras välförtjänta erkännande som länets entreprenörer. Deras arbete och hängivenhet är en inspirationskälla för företagare runt om i regionen och vi ser fram emot att fortsätta följa deras framgångsrika resa.

Stort grattis till (Höglandets Inneklimat AB) – Länets entreprenörer 2024!

VD Tobias Ternstedt
Org.nr: 559182-2027
Mail: tobias@h-inneklimat.se
Adress: HAMMARGATAN 3 – 574 33 Vetlanda
Län: Jönköpings län
facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *